Χορτόπιτα με Σπιτικό Φύλλο από Αλεύρι Ζέας
Το φύλλο έγινε αρκετά λεπτό και, όταν ψήθηκε, τραγανό, νόστιμο και “ κράτησε” πολύ καλά τη γέμιση της πίτας! Δοκιμάστε …
Το φύλλο έγινε αρκετά λεπτό και, όταν ψήθηκε, τραγανό, νόστιμο και “ κράτησε” πολύ καλά τη γέμιση της πίτας! Δοκιμάστε …
Χορτόπιτα μεγάλη, νόστιμη, χορταστική μέσα σε ένα υπέροχο χωριάτικο φύλλο σχεδόν χειροποίητο. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα ιδίως το πολύ καλό …
Εκτός από την αφράτη τυρόπιτα και σπανακοτυρόπιτα!! Γίνεται πολύ αφράτη και πολύ νόστιμη, τα μυρωδικά της δίνουν τέλεια γεύση!!
Γίνεται πολύ αφράτη ,πολύ νόστιμη ,τα μυρωδικά της δίνουν τέλεια γεύση !! Υλικά για το μεγάλο ταψί της κουζίνας μας …
500 ΓΡ. ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ 10 TETRAGONO 500 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ 500 ML ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 200 ΓΡ. …
Μια νοστιμότατη, πολύ θρεπτική, παραδοσιακή πρασόπιτα χωρίς φύλλο, που κατάγεται από την Ήπειρο αλλά συνηθίζεται και στη Θεσσαλία αλλά και …
Υλικά συνταγής 6-7 παραδοσιακά φύλλα για πίτες, έτοιμα ή σπιτικά 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο λιωμένο …