Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι κατσαρόλας
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου)500 γραμμάρια κριθαράκι1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 …
Το αγαπημένο πολλών γουβετσάκι μελάτο και πεντανόστιμο !!!
Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γραμμάρια κριθαράκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Κυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε …
Μοσχαράκι με κριθαράκι που όλοι αγαπάνε να τρώνε.
Παραδοσιακό Μοσχάρι Γιουβέτσι με ΚριθαράκιΤο γιουβέτσι είναι μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή του …
Το γιουβέτσι είναι κλασικό πιάτο οικογενειακού τραπεζιού που το συναντάμε σε παραλλαγές και στην υπόλοιπη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . …
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1.150γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 1 ντοματοπελτέ 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 …
Γιουβέτσι με μοσχαράκι στο φούρνο Υλικά 1.500 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 …