OSSOBUCO MILANESE
Με τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα …
Με τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα …
Υλικά για 4 άτομα: Για το risotto : μισό κρεμμύδι ξερό άσπρο μέτριο 500 γρ. ρύζι arborio (ή ρύζι carnaroli) 2 κ.σ. παρμεζάνα …
Πώς θα σας φαινόταν, ένα αρωματικό μυδοπίλαφο, αργοψημένο στο φούρνο, ανακατεμένο με φρέσκα λαχανικά και λεπτοκομμένες πατάτες σε στρώσεις και με …
Παρ’οτι θεωρώ τους κεφτέδες αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό,σε αυτή εδώ την εκδοχή,με φέρνουν πιο κοντά σε μέρες που ο καιρός αρχίζει …
Ένα ριζότο ξεχωριστό, γεμάτο με γεύσεις και μυρωδιές Ελληνικές σας προτείνει αυτή η υπέροχη συνταγή. Δοκιμάστε την!
1 κιλό κατσικάκι μπούτι (σε κομμάτια) 2 κρεμμύδια 2 ντομάτες 200 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak …
Φρέσκο πιάτο με καλοκαιρινή ντομάτα να κάνει τον διαιτητή ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Λαχταριστό ριζότο με ντομάτα και φέτα. …
Για τον ζωμό: • 700 g. μοσχάρι σπάλα με κόκκαλο • 1 κρεμμύδι • 2 καρότα • 3 πατάτες • …
ΥΛΙΚΑ: 1 μεγαλο καβούρι 2 κούπες ρύζι Αρμπόριο 2 κρεμμύδια φρεσκα ψιλοκομμενα 1σκελιδα σκόρδο ψιλοκομμενη …