Μπριάμ με φιλέτο ψάρι παγκάσιους
Υλικά: 1 κιλό ψάρι φιλέτο παγκάσιους 3 μελιτζάνες 4 κολοκυθάκια 3 πατάτες μέτριες 1 καρότο μεγαλο 1 πιπεριά πράσινη 1 …
Υλικά: 1 κιλό ψάρι φιλέτο παγκάσιους 3 μελιτζάνες 4 κολοκυθάκια 3 πατάτες μέτριες 1 καρότο μεγαλο 1 πιπεριά πράσινη 1 …
Μια συνταγή που μας την έφτιαχνε η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά παιδιά και τη λατρεύαμε! Ένα πιάτο γεμάτο με …
Υλικά Λαβράκι 2 τεμ από 400 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ σε χοντροκομμένες φέτες Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη Ντοματίνια 500 …
Υλικά 1,1 κ. κατεψυγμένο φαγκρί 1 κ. κατεψυγμένα φασολάκια 2 ξερά κρεμμύδια 1/2 κουτί ντοματοχυμός 20 ντοματίνια 1κ. σούπας κέτσαπ …
Μια συνταγή που μας την έφτιαχνε η μητέρα μας όταν ήμασταν μικρά παιδιά και τη λατρεύαμε! Ένα πιάτο γεμάτο με …
500 ΓΡ. ΠΕΡΚΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 200 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΡΟΔΕΛΑ 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ½ ΜΑΤΣ. …
Υλικά συνταγής 4 φιλέτα σολομού 300ml λευκό κρασί 500γρ. ντομάτες ώριμες κομμένες σε φέτες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 …
Φανταστικες,μυρωδατες και γευστικοτατες μπακαλιαροκροκετες με πλουσια αρωματικα υλικα συνοδευομενες απο βελουδινη και πεντανοστιμη σκορδαλια. Δοκιμαστε τες!!!
Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 …
Υλικά Ξιφίας φέτες 2 τεμ καταψυγμένες ή φρέσκιες Κρεμμύδια ξερά 10 τεμ μικρά Πιπεριές κόκκινες 2 τεμ Πιπεριές πράσινες 2 …
Ένα από τα ωραιότερα και νοστιμότερα ψάρια των ελληνικών θαλασσών είναι η συναγρίδα. Αυτή την φορά επέλεξα να την ψήσω …
Απίστευτα γευστικό και μεσογειακό, με ελιές, ντοματίνια, κρεμμύδι, κρασί και πολλά άλλα που δίνουν στο ψάρι μια διαφορετική γεύση. Με …
Εύκολο, γρήγορο με απλά υλικά. Μπορεί να τα έχουμε κάνει πολλές φορές μεμωνομένα αλλά δείτε τα και ως συνδυασμό.
Από τον Chef Οδυσσέα Τρακάδα Ημέρα προβολής 11/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα μπακαλιάρου 1 …
Εκτός από τσιπούρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαργούς, λαβράκια ή όποιο άλλο ψάρι αγαπάτε, στο ίδιο μέγεθος με τις τσιπούρες, ώστε …
Υλικά: 600γρ. μπακαλιάρο παστό (ξαρμυρισμένο στο νερό τουλάχιστον 12 ώρες αλλάζοντας το νερό 3-4 φορές) και κομμένο σε μεγάλα κομμάτια …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12” 27/11/2012 17:00. ΑΡΑΚΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑΚΙ , ΠΑΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ
Από την Καρολίνα Δωρίτη Ημερομηνία Προβολής: 11/5/2012 …
Οι σαρδέλες, που θεωρούνται λιπαρά ψάρια και μας παρέχουν τα γνωστά και πολλαπλώς χρήσιμα Ω3, μαγειρεύονται συχνά στις μεσογειακές κουζίνες …
Πολύ νόστιμο,το μπασάλμικο και τα μυρωδικά δίνουν υπέροχη γεύση στο ψάρι μας!!