Σπετζοφάι 3
3 μεγάλα κομμάτια λουκάνικο κομμένο σε κομμάτια, όχι πολύ λεπτά 10-12 πράσινες πιπεριές κέρατο καθαρισμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια …
3 μεγάλα κομμάτια λουκάνικο κομμένο σε κομμάτια, όχι πολύ λεπτά 10-12 πράσινες πιπεριές κέρατο καθαρισμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια …
Χιουνκάρ μπεγιεντίΧιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας και πουρέ από …
Μερικές φορές βρίσκω δύσκολο το να αποφασίσω τί φαγητό να μαγειρέψω για την οικογένεια, ειδικά τις Κυριακές, όταν είμαστε όλοι …
Υλικά συνταγής για τα μπιφτέκια 1 κιλό κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι και χοιρινό) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ …
Chili con carne (τσίλι κον κάρνε) σημαίνει ουσιαστικά πιπεριές (καυτερές) με κρέας. Από τα πιό γνωστά πιάτα της Tex-Mex κουζίνας. …
1½ κιλό μοσχάρι κατά προτίμηση ελιά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 …
Υλικά Κρέας χοιρινό 1500 γρ Λάχανο 2 κιλά Πράσο 1 τεμ κομμένο ροδέλες Καρότα 2 τεμ κομμένα ροδέλες Βούτυρο ή …
Η Νίκη Χρυσανθίδου βάζει την κατσαρόλα στη φωτιά… Στο πιάτο; Ένα τέλειο μαγειρευτό μοσχαράκι.
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Η πλέον παραδοσιακή συνταγή για μαγείρεμα κυνηγιού.
Για το καθιερωμένο κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας προτείνουμε μια κλασική ελληνική συνταγή, χοιρινό με φασόλια στο φούρνο.
Υλικά 1 γλώσσα μοσχαρίσια 1 πιάτο ντομάτα τριμμένη 1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας 2 πράσινες μικρές καυτερές πιπεριές 1 …
Η παραδοσιακή συνταγή περιέχει και κόκκινες πιπεριές και μελιτζάνες. Σαφώς κ&alp