Πανεύκολη συνταγή για μοσχάρι κοκκινιστό!
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Υλικά (για 5-6 άτομα)1,5 kg αγριογούρουνο σπάλα κομμένο σε κύβους (σε θερμοκρασία δωματίου)300 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια champignon ή portobello κομμένα …
Το γκούλας είναι γνήσια Ουγγρική σπεσιαλιτέ !!! Συνοδεύουμε με πουρέ,τηγανητές πατάτες ,πιλάφι .
Υλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. κρεμμύδι 300 ml. Ντοματοχυμό 2 …
2 κιλά χοιρινό μπούτι ή σπάλα κομμένη σε κομμάτια 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μέτριο λάχανο χοντροκομμένο 5 κ.σ. ελαιόλαδο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες(νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 κ.σ. αλεύρι 125ml λευκό κρασί 1 …
Νοστιμότατο φαγητό με αγαπημένες μνήμες το μοσχαράκι με τα φασολάκια στην κατσαρόλα…
Το Πολίτικο τας κεμπάπ είναι ένα μαγειρευτό φαγητό μοσχαρίσιου κρέατος σε κύβους που ψήνεται με ελαιόλαδο μέσα σε μια πλούσια …