Πίτσα με σάλτσα ελιάς και σουτζούκι !
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. …
Εύκολη και light πίτσα χωρίς τυριά και αλλαντικά, ιδανική και για τις μέρες της νηστείας. Υλικά Για τη ζύμη της …
Η μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.Ανάλογα με την περιοχή, η …
Για τα βράδια του Μουντιάλ… pizza και μπύρα!
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 2 κούπες αλεύρι ΔΥΝΑΤΟ 1 κούπα αλεύρι ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 2 κτΣ ελαιόλαδο 2 κτΣ …
Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα, Χρόνος ψησίματος: 50’, Κόστος: 4 € ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη της πίτσας 250 γρ. …
Μια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να …
Από τον Chef Τάσο Μπίκο ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 1 κ. αλεύρι σκληρό 50 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft 20 γρ. …