Χριστουγεννιάτικο κέϊκ με amaretto
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές …
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές …
Και με την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι μικρές εισαγόμενες ποικιλίες γαλοπούλας, αρχίσαμε κι εδώ …
Δεν είναι απαραίτητο να τη φάμε ολόκληρη γεμιστή για να είναι γιορταστική και νόστιμη η γαλοπούλα μας. Φτιάξτε μόνο μπούτια …
Χριστουγεννιάτικο πιάτο με κουκουναρόσπορο, δαμάσκηνα και κάστανα. Μία πενρανόστιμη γρήγορη και εύκολη συνταγή για εργαζόμενες.
Υλικά συνταγής για το κοτόπουλο 1 κοτόπουλο περίπου 2 κιλά 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με πορτοκάλι 2 κ.σ. γεμάτες μουστάρδα …
Να σας γλυκάνω για το τέλος του διαγωνισμού
Soft Cookies σοκολάτας μαλακά ζουμερά μπισκότα πραλίνας φουντουκιού με σταφίδες και χοντροκομμένα κομμάτια κουβερτούρας και φουντουκιών.
Υλικά – 2 ½ φλ. αλεύρι – 1 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου – 1 ½ φλ. ζάχαρη – ½ …
Εύκολο, γρήγορο και νοστιμότατο επιδόρπιο για να αξιοποιήσετε τα μήλα και τα αχλάδια που περίσσεψαν στο ψυγείο. Οι μικροί μας …
Το Ιταλικό πανφόρτε – Panforte είναι μια από τις συνταγές που πάντα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλό μου χρόνια …
Εντάξει, το παρακάναμε λίγο με τα γλυκά αυτές τις γιορτινές μέρες, τι να πω έτσι μας βγαίνει, εγώ τουλάχιστον όλο …
Υλικά 4-5 ποτήρια ρύζι 1 κιλό γαλοπούλα 250 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα 100 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα 300 γρ. μανιτάρια 250 γρ. …
1 κοτόπουλο 3000 – 3.500 γρ. 50 γρ. βούτυρο αλάτι λάδι Για τη γέμιση 1 κονσέρβα τρούφα μανιτάρι 2 αυγά …
Για τη γέμιση 250 γρ. αλεύρι (μαλακό) 225 γρ. βούτυρο 225 γρ. ζάχαρη άχνη 6 αυγά 10 γρ. μπέικιν πάουντερ …
Τελευταια αναρτηση του 2012 λοιπον,η οποια κλεινει με μια πεντανοστιμη βασιλοπιτα με σοκολατα πολυ αρωματικη αφου μεσα της κλεινει διαφορα …
Ξέρετε πως οι γαλοπούλες ελευθέρας βοσκής πετάνε μικρές αποστάσεις; πως ανεβαίνουν και κάθονται πάνω στα δέντρα; ναι, ναι! παρά τον …
Δοκίμασα, λοιπόν, την Κυριακή να κάνω μια λίγο διαφορετική αλλά έξίσου πλούσια και Χριστουγεννιάτικη (και γιατί όχι και των άλλων …