Ιταλικά σπαγγετόνι με πέστο καρυδιού
Τα ζυμαρικά με πέστο ξηρών καρπών τα πρωτοδοκίμασα σε μια τρατορία στη Ρώμη πριν 30 χρόνια και θυμάμαι πως έμεινα …
Τα ζυμαρικά με πέστο ξηρών καρπών τα πρωτοδοκίμασα σε μια τρατορία στη Ρώμη πριν 30 χρόνια και θυμάμαι πως έμεινα …
Το ‘μορφωμένο λάχανο’ και δεδομένος πια βασιλιάς της λαϊκής πολύ άρεσε σ’ έναν άλλον βασιλιά, επιρρεπή στις τέχνες, την μόδα …
Υλικά Ταλιατέλες 500 γρ (1 πακέτο) Τυρί κρέμα 250 γρ Μπλέ τυρί 100 γρ Παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα 100 γρ Γάλα …
Υλικά για 6-8 άτομα: 1 κουτί (500 γρ.) λαζάνια με σπανάκι 500 γραμ. σπανάκι 25 γραμ. κουκουνάρι 20 γραμ. μανιτάρια …
ΥΛΙΚΑ 1/2 κιλό κιμά κοτόπουλο (500) 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουταλιές ελαιόλαδο 500 γραμ. ζεματισμένο σπανάκι 250 γραμ. …
Υλικά 700 γρ μελιτζάνες 3 κουταλιές της σούπας αλάτι 100 γρ ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο …
Υλικά 200 γρ.Γαλοπούλα ψημένη 10 κάστανα βρασμένα 1 πράσο το λευκό κομμάτι μόνο ψιλοκομμένο 1 φλ. γάλα 1 γλ. Ζωμό …
Μια απ’ τις τελευταίες μικρές επεμβάσεις-αποκάλυψη ήταν το καβουρντισμένο κουκουνάρι που μπλέκεται με το σπανάκι και προσθέτει πολύ σε γεύση …
Υλικά για την τάρτα 250 γρ. αλεύρι 170 ρ. βούτυρο 1 κρόκος αυγού 5 κ.σ. νερό Λίγο αλάτι Για τη …
Υλικά 5 σνίτσελ μοσχαρίσια ½ μήλο τριμμένο 70 γρ. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα 70 γρ. παρμεζάνα 3 κ.σ. βούτυρο 6 …
Από τον Chef Ηλία Κάφαλη…