Πένες με σάλτσα μπλε τυριού και καρύδια
Υλικά συνταγής 500 γρ. πένες 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή βούτυρο (ή μείγμα) 1 κρεμμύδι …
Υλικά συνταγής 500 γρ. πένες 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή βούτυρο (ή μείγμα) 1 κρεμμύδι …
Ριζότο με μοναδικό ροζ-μωβ χρώμα, χαρακτηριστική ελαφρά πικρή και πικάντικη γεύση χάρη στο ραντίτσιο και παχύρευστη υφή χάρη στην κρεμώδη …
Υλικά συνταγής 500γρ. κοντά ζυμαρικά (sedani rigati, πέννες, φαρφάλες) 3-4 κ.σ. καρύδια 250γρ. γκοργκοντζόλα (γλυκιά) 8 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη 2 …
Ένα πιάτο ζυμαρικών, ευφάνταστο, γευστικότατο και πανεύκολο! Τα καρύδια ταιριάζουν ιδανικά με την γκοργκοντζόλα και το όλο πιάτο αποτελεί ένα …
Υλικά συνταγής 500γρ. κοντά ζυμαρικά (sedani rigati, πέννες, φαρφάλες) 3-4 κ.σ. φουντούκια 250γρ. γκοργκοντζόλα (γλυκιά) ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι
Η συγκεκριμένη σαλάτα είναι πιο ιδιαίτερη και της αξίζει ένας περισσότερο πρωταγωνιστικός ρόλος στο τραπέζι σας.Η βάση για τη σαλάτα …
υλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4 …