Γεμιστό φιλέτο γαλοπούλας
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και …
Όταν μαγείρεψα πρώτη φορά αυτό το φαγητό πριν δυο χρόνια περίπου δεν πίστευα το πόσο νόστιμο είναι ! Χορτοφαγικό …
Κυνήγι. Δασόβιο αγριογούρουνο μαριναρισμένο με κρασί και σιγομαγειρεμένο με λαχανικά και κάστανα, στη γάστρα ή στην κατσαρόλα. Το εξαιρετικό κρέας …
Το ραγού ή σάλτσα με κρέας αποδίδει βάθος και πληρότητα γεύσης καθώς μισομεθυσμένο σιγομαγειρεύεται με τη ντομάτα και τα λαχανικά …
Περιγραφή Ένα πολύ νόστιμο πιλάφι με μανιτάρια πλευρώτους και άλλα πολλά! 1 κουταλία σούπας βούτυρο λίγο λάδι 1 χούφτα δαμάσκηνα …
Υλικά συνταγής ½ κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε κύβους ½ κιλό χοιρινό (από λαιμό) κομμένο σε κύβους 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …
Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μοσχάρι σε …
υλικά 500γρ κρεμμύδια (ή μικρά για στιφάδο) 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι μπαχάρι 1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 …
Η συνταγή που σας προτείνω σήμερα είναι πεντανόστιμη και αποτελεί μια μάλλον ασυνήθιστη πρόταση, πάντα με τα δικά μας δεδομένα. …
Όταν η παράδοση συναντά τη gourmet γεύση, προκύπτει ένα από τα νοστιμότερα και πιο ιδιαίτερα φαγητά που μπορεί να γευτεί …
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.
Το γιορτινό χοιρινό που σας προτείνουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό και βγάζει αρκετές μερίδες. Γίνεται πολύ νόστιμο, καθώς μαρινάρεται …