Μαροκινό Κοτόπουλο με Κους Κους
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Υλικά 300 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 2 κουτ. της σούπας κουκουνάρι ½ φλιτζάνι ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό …
Το ‘μορφωμένο λάχανο’ και δεδομένος πια βασιλιάς της λαϊκής πολύ άρεσε σ’ έναν άλλον βασιλιά, επιρρεπή στις τέχνες, την μόδα …
2 ½ κιλά κόκορα 600 γρ. κιμά αγριογούρουνου 150 γρ. καπνιστό μπέικον 60 γρ. πορτσίνι αποξηραμένα 1-2 μέτρια κρεμμύδια ξερά …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …
Υλικά 1/2 κιλό άγριο ρύζι 2 λίτρα ζωμός λαχανικών ή κότας ή νερό αλάτι (περίπου 2 κουτ. γλυκού, αν βάλουμε …
Ένα ελαφρό, αφράτο πιλάφι από κινόα σερβίρεται μαζί με φέτες από ψαρονέφρι, τεμαχισμένο μήλο, ξηρά μούρα, καρύδια και τυρί φέτα …
1 κοτόπουλο 3000 – 3.500 γρ. 50 γρ. βούτυρο αλάτι λάδι Για τη γέμιση 1 κονσέρβα τρούφα μανιτάρι 2 αυγά …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!