Μαριναρισμένο ψαρονέφρι σουβλάκι, πλιγούρι με μούσμουλα και σταφίδες, πιπεριές Φλωρίνης, τζατζίκι και ψωμί λαδορίγανη
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το …
Όταν με εμπνέει ένα υλικό μπορεί να με οδηγήσει στην δημιουργία ενός παραδεισένιου κέικ (ναι, είμαι ερωτευμένη παράφορα με το …
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
Σήμερα που ακόμη μπορούμε να βρούμε μελιτζάνες και κολοκυθάκια, μαγειρεύουμε ένα φαγητό που μαγειρεύουν στην Τερπνή και στη Νιγριτά Σερρών …
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
½ κιλά περίπου χοιρινή πανσέτα ξεκοκαλισμένη και ανοιγμένη Για τη γέμιση 50 γρ. ΚΑΣΙΟΥΣ 1/2 πιπεριά πράσινη 1 καρότο 3 …
Υλικά συνταγής 2 ½ κιλά μελιτζάνες 2-3 σκελίδες σκόρδο 150ml ξύδι 350ml νερό λίγο αλεύρι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. …
Πολύ νόστιμος συνδυασμός είναι μοσχαρίσιες μπριζόλες με παντζάρια! Σας παρουσιάζουμε και μια απλή μαρινάδα για τις μοσχαρίσιες αλλά και ένα …
Όταν η παράδοση συναντά τη gourmet γεύση, προκύπτει ένα από τα νοστιμότερα και πιο ιδιαίτερα φαγητά που μπορεί να γευτεί …
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.
Υλικά 1/2 κιλό μανιτάρια 2 σκελίδες σκόρδο 12 αμύγδαλα 1/2 κουταλιά κόκκινο πιπέρι 4 κουταλιές λευκό κρασί χοιρινό λίπος αλάτι …