Μπρουσκέτα με προζυμένιο ψωμί, κεράσια, ρικότα, μείγμα ξηρών καρπών & σπόρων και ντρέσινγκ με miso
Μα μπρουσκέτα φυσικά. Με εποχικά λαχανικά και φρούτα που είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές, και αφού είμαστε καταμεσής της εποχής …
Μα μπρουσκέτα φυσικά. Με εποχικά λαχανικά και φρούτα που είναι πάντα οι καλύτερες επιλογές, και αφού είμαστε καταμεσής της εποχής …
Μπαλίτσες τυριών με ξηρούς καρπούς και φρέσκα σαλατικά 1 σακουλάκι μείγμα ξηρών καρπών για σαλάτες, Μεσογειακή ή Ιταλική Fruits …
Η βάση έχει ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, βρώμη κ σουσάμι κ είναι αρωματισμένη με δεντρολίβανο, η δε γέμιση είναι όλα τα …
Υλικά 1 μικρό κόκκινο λάχανο 1 / 2 ματσάκι ρόκα 5 κουταλιές καλαμπόκι 4 ξηρά σύκα 5 ξηρούς χουρμάδες 2 …
Πιτάκια γεμισμένα με κινόα, αρωματικά, ντομάτα κ κάσιους! Ουάου! Υλικά για 30 πιτάκια: 2 φύλλα ζύμης κουρού (εγώ χρησιμοποίησα Χρυσή …
Πολίτικα τσουρέκια υπάρχουν πολλά, αυθεντικά όμως είναι λίγα… Αυτό είναι το τσουρέκι που ανέκαθεν ετοιμάζαμε για το Αναστάσιμο τραπέζι και …
Τελευταίες ώρες αυτού του χρόνου και τρέχουμε όλοι να προλάβουμε γι’ αυτό θα είμαι πολύ-πολύ σύντομη. Για την πρωτοχρονιάτικη πολίτικη …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη 300 – 340 γρ. αλεύρι 6 κ.σ. νερό ανθρακούχο 3 …
Πασχαλινό Τσουρέκι Πολίτικο ΥΛΙΚΑ 250γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 300γρ. ζάχαρη 5 αυγά 1 κιλό αλεύρι σκληρό καλής ποιότητας 1/4 κουταλάκι αλάτι 1 …
Την είδαμε υγιεινά (εκτός από νόστιμα) και αφού κάναμε άπειρα πειράματα και δοκιμές, καταλήξαμε στις τέλειες αναλογίες για την πιο …