Κανελόνια με μελιτζάνες και κρέμα ηλιόσπορου
Τα ζυμαρικά τα λατρεύουμε οικογενειακώς! Τα Σαββατοκύριακα όμως έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω πιάτα με κανελόνια και λαζάνια που είναι …
Τα ζυμαρικά τα λατρεύουμε οικογενειακώς! Τα Σαββατοκύριακα όμως έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω πιάτα με κανελόνια και λαζάνια που είναι …
Γιορτή σήμερα στη Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά σε όλους. Μια λοιπόν και γιορτάζουμε αλλά και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θα σας δώσω …
Υλικά της συνταγής μας 4 καλαμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα 1200 γρ. 2.κ.σ. μουστάρδα με θυμάρι 1/5 κ.γλ. κουρκουμά 1/2 κούπα …
Μία (ακόμη) “Σταχτοπούτα ” που έγινε πριγκίπισσα. «Μα, αφού τα καταφέρνω με τα παραμύθια, δεν δοκιμάζω να “γράψω” άλλο ένα;», …
Τα γεμιστά είναι το καλύτερο μου ελληνικό φαγητό. Πιπεριές και ντομάτες γεμιστές, είναι το αγαπημένο μου! Ειδικά οι πιπεριές… Αλλά …
,½ κιλό κατεψυγμένες μπάμιες Ifantis ¼ φλ. κρέμα βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou 2 κ.σ. μέλι 1/3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις …
Υλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός …
Καλώς σας ξαναβρίσκουμε φίλοι μας, καλή Σαρακοστή!!Με νηστίσιμο φαγάκι θα ξεκινήσουμε, αλλά φυσικά μέχρι το Πάσχα θα έχουμε και πολλές …
Υλικά 700 γρ μελιτζάνες 3 κουταλιές της σούπας αλάτι 100 γρ ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …