Σαλάτα με ρόκα, πορτοκάλι, κρουτόν και ξηρούς καρπούς
Υλικά για 4 άτομα: 1/2 μαρούλι 2 ματσάκια ρόκα 2 φέτες ψωμί κομμένο σε κύβους 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 50 …
Υλικά για 4 άτομα: 1/2 μαρούλι 2 ματσάκια ρόκα 2 φέτες ψωμί κομμένο σε κύβους 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 50 …
Ονομάζεται Kuku sabzi (κουκού σαμπζί) και κατά καιρούς έχω βρει διάφορες εκδοχές της αλλά αυτή είναι η αγαπημένη μου. Είναι …
Ένα πιάτο ζυμαρικών, ευφάνταστο, γευστικότατο και πανεύκολο! Τα καρύδια ταιριάζουν ιδανικά με την γκοργκοντζόλα και το όλο πιάτο αποτελεί ένα …
1 λαβράκι 1/2 κιλό περίπου 4 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες με τα κεφάλια 2 φέτες ψωμί του τόστ που τις έχουμε …
Τις προάλλες, βρήκα καθαρά από τύχη μια κολοκύθα…Η γεύση της ήταν φίνα, ελαφρώς γλυκιά και υπέροχα γήινη και μαζί με …
1 κολοκύθα κόκκινη γύρω στα 3 κιλά ολόκληρη 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο …
Τα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά.Η κυρίαρχη γεύση είναι αυτή του Γαλλικού …
Το πιάτο που σας προτείνω σήμερα είναι ένα από τα καλύτερα πιάτα ζυμαρικών που έχω δοκιμάσει. Μια καλοφτιαγμένη καρμπονάρα είναι …
Άλλο ένα καλούδι που έχω από τις καλοκαιρινές διακοπές συγγενών και φίλων. Ένα μαλακό τυρί από την Άνδρο, πολύ πολύ …
Με βάση τα άσπρα φασόλια, βρασμένα και πολτοποιημένα, τα διαφορετικά φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, βασιλικός, μέντα) δίνουν δροσερές μυρωδάτες κρέμες για …
Ένα νόστιμο και δροσερό μεσογειακό πιάτο ψητού ψαριού με πράσινη σάλτσα, ελιές και λεμόνι.
υλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4 …
Πολύ έυκολη και νόστιμη συνταγή, με διαφορετικές υφές που θα σας εκπλήξουν! Απολάυστε την σκέτη ή πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.