Κινόα με κάσιους και γκαράμ μασάλα ενός σκεύους
Αυτήν την εβδομάδα η συνταγή ενός σκεύους έχει γεύση εξωτική και θρεπτική. Η κινόα είναι πραγματικά ένα φανταστικό υλικό: πρόκειται …
Αυτήν την εβδομάδα η συνταγή ενός σκεύους έχει γεύση εξωτική και θρεπτική. Η κινόα είναι πραγματικά ένα φανταστικό υλικό: πρόκειται …
Οι φακές είναι από τα πιο νόστιμα όσπρια, ωστόσο στην Ελλάδα μέχρι πριν λίγα χρόνια καταναλώνονταν μόνο ως σούπα και …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Ενα από τα πιο γνωστά ινδικά πιάτα είναι το κοτόπουλο tikka masala, που ουσιαστικά σημαίνει κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια με …
Γευστικότατο γιορτινό πιάτο, με πολύ ωραία εμφανιση. Εχει και το πλεονέκτημα οτι παρασκευάζεται εύκολα και γρήγορα. Τα πορτσίνι κάνουν την …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!