Πατάτες ογκραντέν
Ιδανικό σαν ορεκτικό, κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό !!!
Ιδανικό σαν ορεκτικό, κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό !!!
Au Gratin ή απλά Ογκρατέν…Μία γαλλική τεχνική που αναφέρεται σε φαγητά φούρνου με χρυσή κρούστα τυριών ή γαλέτας (τριμμένη φρυγανιά). …
Ένα ωραίο πουρεδάκι στον φούρνο, με κρυμμένες “εκπλήξεις” σε όλο το μήκος και το πλάτος του ταψιού, που θερμαίνει τα …
Μια πολύ νόστιμη συνταγή για να φτιάξουμε τις μελιτζάνες μας στο φούρνο με κρούστα πατάτας. 2 Μελιτζάνες φέτες 6-8 φέτες …
Πολύ καλό και νόστιμο! 1 κιλό πατάτες 500 γρ ζαμπόν 500 γρ μπέικον 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα (κλασσική) ρίγανη …
Υλικά 1 κιλό πατάτες τυριά τριμμένα-γκούντα -φέτα-κεφαλοτυρι βούτηρο κομμένο σε κυβάκια προαιρετικά ζαμπόν σε κυβάκια η ψιλοκομμένο Για τη μπεσαμέλ …
Πολύ νόστιμο ορεκτικό, συνοδευτικό.
Είναι μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που αποφάσισα να κάνω και ξετρελάθηκαν όλοι! Επίσης, ένας ακόμα διαφορετικός τρόπος να φάνε …
Υλικά 1 κιλό πατάτες 2 κ. σ. βούτυρο 150 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κ. …
Υλικά 1,5 κλ. πατάτες 200 γρ. ζαμπόν 100 μλ. λάδι 3 γεμάτα κ.σ. αλεύρι 700 μλ. γάλα αλάτι,πιπέρι …
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι πολύ πολύ απλό, πολύ γρήγορο, διασκεδαστικό και νόστιμο, και αρκετά οικείο γιατί θυμίζει έντονα ελληνικές συνταγές …
Υλικά συνταγής 600 γρ. γραβιέρα ή κασέρι ή τσένταρ ή άλλα κίτρινα τυριά που λιώνουν 1 κιλό πατάτες …