Shakshuka. Αυγά σε σάλτσα ντομάτας
Η σημερινή συνταγή είναι ένας καγιανάς, μία στραπατσάδα δηλαδή που έχει και ντομάτα μέσα. Στο Ισραήλ, όμως, αλλά και στην …
Η σημερινή συνταγή είναι ένας καγιανάς, μία στραπατσάδα δηλαδή που έχει και ντομάτα μέσα. Στο Ισραήλ, όμως, αλλά και στην …
Κλασικό, άκρως γευστικό, κυρίως καλοκαιρινό, με πολλές παραλλαγές και ονόματα, ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που το φτιάχνουμε. Όπως …
Το κλασικό και αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό των μαμάδων μας αυγά με ντομάτα!! Από την Ελένη Ψυχούλη.
Υλικά (για 2 άτομα) 5 αυγά 2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 50 γραμμάρια τυρί έμενταλ τριμμένο …
Ειδικότερα, ο καγιανάς είναι ένα πιάτο που το αγαπώ πολύ γιατί μου φέρνει θύμησες παλιές… από τότε που ήμουν παιδούλα …
Υλικά 3 αυγά χτυπημένα 4 ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1 πιπεριά κόκκινη λίγο λάδι αλάτι και …
Ο καγιανάς, όπως και να τον φτιάξουμε, είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα. Κι αυτό, γιατί είναι ένα πολύ γρήγορο, …
Υλικά:Σε ένα ταψάκι βάζουμε τις τριμμένες ντομάτες, το κρεμμύδι την πιπεριά τη ζάχαρη τα μπαχαρικά και το λάδι και ανακατεύουμε.Βάζουμε …
Παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα,έχει μορφή κρεμώδη και υπόξινη,αλλά όχι αλμυρή γεύση.Φανταστείτε κάτι βελουδένιο όπως το γαλοτύρι,μα με την αψάδα που …