Ζουμερό λαχανόρυζο με πράσο και καρότο
Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό γεμάτο άρωμα και γεύση!!!…
Ένα κλασικό ελληνικό φαγητό γεμάτο άρωμα και γεύση!!!…
Το διατροφόλογιο της οικογένειας ενόψει Πάσχα θα αναδιαμορφωθεί καθότι θα αρχίσουμε νηστεία. Μια από τις αγαπημένες μας συνταγές αυτή την …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Σήμερα σας προτείνουμε ένα παραδοσιακό πιάτο της ελληνικής γαστρονομίας που φτιάχνεται με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι, δεν έχει …
2 φλ. ρύζι για ριζότο (arborio -karnaroli) ή Καρολίνα 6-1/2 φλ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.σ. …
Το πρασόρυζο είναι για τους περισσότερους ένα από τα πλέον ταπεινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας, αλλά για μένα είναι ένα …
Οφείλω να ομολογήσω πως ο ggr και τα risotti του μου έχουν δώσει μεγάλη έμπνευση. Είχα δοκιμάσει το ριζότο με …
Έμπνευση της στιγμής για να μεταλλάξω το πρασόρυζο σε κάτι που θα απολαύσει και ο καλός μου! 500 γρ. ρύζι …
400 γρ. ρύζι για πιλάφι 150 γρ. αρακά 80 γρ. βούτυρο Lurpak 140 γρ. κρεμμύδι 700 ml ζωμό λαχανικών 40 …
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Υλικά: 250 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 μέτριο πράσσο κομμένο κατά μήκος και μετά σε φέτες 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 …