Πίτα με μοτσαρέλα, προσούτο και σαλάμι μπίρας
Υλικά για ταψί 27χ16 εκ.: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. ελαιόλαδο ή μισό μισό με αραβοσιτέλαιο 2 …
Υλικά για ταψί 27χ16 εκ.: Για το φύλλο: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. ελαιόλαδο ή μισό μισό με αραβοσιτέλαιο 2 …
Υλικά για 6 άτομα: Για το κρέας: 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένια, σπάλα, κιλότο) …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 …
12 γρ. ξηρή μαγιά Αλλατίνη 2 κ.σ. ζάχαρη 180 γρ. χλιαρό γάλα ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
1 φύλλο ζύμης κουρού ή σφολιάτα 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak (για το άλειμμα της φόρμας) 200 γρ. coppa Ferrano Ifantis …
Από τη Νανά Δαρειώτη ,4 αβγά 100 γρ. ελληνικό προσούτο Ifantis 4 φέτες ψωμί 1 φλ. γάλα Δωδώνη 1 πιπεριά …
Υλικά 150 γρ. κολοκυθάκια τριμμένα 150 γρ. καρότα τριμμένα 2-3 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Πελμένι, ραβιόλια, τορτελίνια είναι μια οικογένεια που αγαπάνε πολύ άνθρωποι. Αυτά τα πελμένι έχουν κάτι ιδιαίτερο – μια μυρωδιά καπνιστού …
Τραγανά και πεντανόστιμα!
Νόστιμα, γρήγορα και απλά στη παρασκευή τους αλμυρά κεκάκια. Ένα snack για όλες τις ώρες.Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ χωριάτικο αλεύρι …
Υλικά Για τη ζύμη 320 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. αλάτι 1 φλιτζ. …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη της πίτσας 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο …