Γιουβαρλάκια αυγολέμονο (της Μίκας)
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο (της Μίκας) Από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες σουπίτσες, μικρών και μεγάλων. Ότι πρέπει για τις μέρες του …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο (της Μίκας) Από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες σουπίτσες, μικρών και μεγάλων. Ότι πρέπει για τις μέρες του …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Το εθνικό μας φαγητό, η φασολάδα, δεν μαγειρεύεται μόνο στην κατσαρόλα. Γίνεται και στο φούρνο, σαν τους γίγαντες, παρέα με …
Υλικά 4 πατάτες 1 καρότο 1 κολοκύθι 1 πράσο 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα 2 πιπεριές 3 σκελίδες σκόρδο Σέλινο 1/4 …
Υλικά 1 litro νερό ή ζωμό από κοτόπουλο,ψάρι ή κρέας 1 πατάτα 1 καρότο 1 κολοκυθάκι 1 ντομάτα 2-3 φύλλα …
250 γρ. μανιτάρια Χαλκίδας 2 κλωνάρια σέλινο 1 εσαλότ 80 γρ. βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο 1 λίτρο συμπυκνωμένο ζωμό κρέατος …