Κρέας κατσαρόλας κρασάτο, με σάλτσα λαχανικών εποχής
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Οι μερακλήδες του συγκεκριμένου φαγητού λένε ότι η γίδα βραστή δεν θέλει τίποτε άλλο μέσα στην σούπα, άντε το πολύ …
Ξέρετε πόσο δύσκολα είναι τα πιτσιρίκια όταν πρόκειται να δοκιμάσουν λαχανικά!!Η κόρη μου τουλάχιστον ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία, των …
Υπέροχο φαγητό της μαμάς με οδηγίες για την ωραιότερη σάλτσα με παραλλαγές.
Μια εύκολη όσο και υγιεινή συνταγή με λαχανικά για όλα τα γούστα που μπορούμε να την κάνουμε με πολλές παραλλαγές. …
2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκαλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 2 καρότα κομμένα σε καρέ 2 …
600 γρ. μοσχάρι (μπριζόλα) 600 γρ. χοιρινό (λαιμό ή κόντρα χοιρινή) 3 μπουτάκια κοτόπουλου 1 κρεμμύδι 2 πράσα (το άσπρο …
Από τις πιο κομψές και μαζί σέξι κοπές κρέατος, το καρέ μοσχαριού, ως συνηθίζεται να αποκαλούνται οι εν σειρά μοσχαρίσιες …
Χρόνος προετοιμασίας: 2,5 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) 1,5 Kg Μοσχάρι (ελιά ή σπάλα) ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ 2 ποτήρια κόκκινο κρασί …
Ένα θεσπέσιο, ελληνικό pot-au-feu με την πλούσια γεύση του αρνιού, τη γλύκα του πράσου, τη δροσιά της σελινόριζας, την βελούδινη …
Υλικά 2 κ. χοιρινή σπάλα, ανοιγμένη για ρολό 12 φέτες μπέικον 1 χαλούμι, κομμένο σε στικς 1-2 καρότα, κομμένα σε …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
Από τον Γιώργο Γεράρδο Ημέρα προβολής 15/11/2013 ΥΛΙΚΑ 1 ½ κιλό χοιρινή πανσέτα, ολόκληρη ή σε φέτες 6-7 σκελ. σκόρδο …
Υλικά 1 ½ κιλό μοσχαράκι από κιλότο η νουα σε διχτάκι η με σπαγγο δεμένο σε ρολό . 1 ματσάκι …
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΟΣΟΜΠΟΥΚΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ .ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ )ΣΕ ΕΝΑ SITE .ΤΗΝ …
Αγαπημένο φαγητό της ελληνικής οικογένειας!
Σημείωση: εδώ η καινοτομία έγκειται στις μπριζόλες! Το έφτιαχνε έτσι η μάνα μου και τη βρίσκω πολύ καλή σαν ιδέα. …
Το απόλυτο χειμωνιάτικο κατσαρολάτο φαγητό φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου για αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκέτη απόλαυση!…
…Από τον Chef Ανδρέα Λαγό
Λιώνει στο στόμα αυτό το “ταπεινό” κομμάτι του μοσχαριού!