Ραβανί αφράτο!!! (πολύ εύκολο)
Ραβανί αφράτο!!! (πολύ εύκολο). Απλά υπέροχο!! Γρήγορο, πεντανόστιμο χωρίς να μας λιγώνει. Δοκιμάστε να το φτιάξετε άφοβα. Είναι τέλειο!!! Υλικά …
Ραβανί αφράτο!!! (πολύ εύκολο). Απλά υπέροχο!! Γρήγορο, πεντανόστιμο χωρίς να μας λιγώνει. Δοκιμάστε να το φτιάξετε άφοβα. Είναι τέλειο!!! Υλικά …
Yλικά για ένα μεγάλο τετράγωνο ταψί η το μεγάλο μακρόστενο ταψί pyrex 6 αυγά 1 πακέτο σιμιγδάλι χοντρό (500 γρ) …
Θα φτιάξουμε το παραδοσιακό ρεβανί. Είναι απλό, εύκολο και γρήγορο. 125 γρ. αγελαδινό βούτυρο 2 φλιτζάνια ζάχαρη 6 αυγά 1 …
Ρεβανί θα φτιάξουμε σήμερα και όχι “ραβανί”, το γνωστό λαχταριστό σιροπιαστό με την μοναδική ιδιότητα να είναι συγχρόνως και ένα …
Τί λέτε… συμφωνείτε να κλείσουμε γλυκά το φαγοπότι με ένα νηστήσιμο, ολόχρυσο ραβανί (ή ρεβανί στα μέρη μας) χωρίς ίχνος …
Είναι ένα σάμαλι που το φτιάχνουμε χρόνια όταν δεν νηστεύουμε αλλά δεν θέλουμε να φάμε λιπαρά. 500 γραμμάρια γιαούρτι 500 …
Υλικά 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 1,5 κούπες αλεύρι 4 αβγά 1 κούπα ζάχαρη 1 γιαούρτι μεγάλο (500γρ) κατά προτίμηση πρόβειο …
ΥΛΙΚΑ για 1 λαμαρίνα φούρνου Για τη ζύμη 250 γρ. βούτυρο αγελάδος (ή μαργαρίνη με άρωμα βουτύρου), σε θερμοκρασία δωματίου …
Υλικά2 κούπες τσαγιού χονδρό σιμιγδάλι1 κούπα τσαγιού ψιλό σιμιγδάλι1 και 1/2 κούπες τσαγιού ζάχαρη2 γεμάτες κουταλιές σούπας μπέικιν πάουντερανακατεμένες σε …