Πανεύκολη γλυκιά κολοκυθόπιτα
Μια χειμερινή συνταγή με καρύδια που μαζέψαμε πρόσφατα και σταφίδες. Η γέμιση κρατάει χαμηλά την γλυκάδα της ώστε η γλυκιά …
Μια χειμερινή συνταγή με καρύδια που μαζέψαμε πρόσφατα και σταφίδες. Η γέμιση κρατάει χαμηλά την γλυκάδα της ώστε η γλυκιά …
Η αγαπημένη μας μηλόπιτα, τώρα και σοκολατένια!
Μια γλυκεία πιτα που τρώγεται όλες της ώρες! Λίγα μυστικά ακόμα Την ιδέα της συνταγής την πήρα από μια φωτογραφία …
Ονειρεμένη γλυκιά πίτα !! Δοκιμάστε την !!!
Μηλόπιτα χωρίς μίξερ και βούτυρο, πολύ εύκολη.
Η γλυκιά κολοκυθόπιτα με φύλλο είναι ένα νόστιμο και εύκολο φθινοπωρινό γλυκό. Η γέμιση κολοκύθας είναι εμπλουτισμένη με καρύδια και …
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φτιάξω κάθε μήνα μια κολοκυθόπιτα, ανάμεσα στην κλασική, την λωλή της Σίφνου, την ανοιχτή αλλά …
Τώρα… πίτα δεν το λες αλλά άλλο τίτλο δεν μπορούσα να σκεφτώ. Ίσως μπάρες θα μπορούσα να το πω γιατί …
Τις προάλλες που λέτε είχα λιγούρα για γλυκό κ δεν είχαμε τίποτα στο σπίτι! Βλέπω κάτι φιρίκια στον πάγκο να …
Η απόλυτη χειμωνιάτικη, γλυκιά πίτα είναι η μηλόπιτα. Απολαύστε την με σταφίδες, καρύδια και κανέλα και μην ξεχάσετε να προσθέσετε …
250 γρ. χυμό πορτοκαλιού 100 γρ. καλαμποκέλαιο 100 γρ. ελαιόλαδο 550 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. μπέικιν …
Υλικά συνταγής 5 μήλα 250 γραµµ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1/2 φλ. …
Υλικά Για τη ζύμη – 240 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου – 160 γρ. καστανή ζάχαρη – 2 μικρά αυγά …
Η μηλόπιτα είναι ένα κατεξοχήν χειμωνιάτικο γλυκό! Ωστόσο είναι ένα δημοφιλές κι αγαπημένο γλυκό, το οποίο εδώ κ καιρό ήθελα …
Η γλυκιά Κολοκυθόπιτα, μια νοστιμότατη παραδοσιακή πίτα, συνηθίζεται, ακόμα και τώρα , να φτιάχνεται στα χωριά της Ηλείας…Ακολουθώντας αυτή την …
Να σας πω την αλήθεια, ήθελα να φτιάξω αυτή την πίτα πριν ένα χρόνο αλλά η ώρα (ή θέληση πιο …
Μια εξαιρετικη και διαφορετικη μηλοπιτα με καραμελωμενο φυλλο πολιτικο, καστανη ζαχαρη,αρωματα κανελας,σταφιδας και καρυδιου. Λουσμενη με υπεροχη σαλτσα μηλου,και πασπαλισμενη …
4 χωριάτικα φύλλα κιχί 4 φύλλα κρούστας 1 ½ κιλό κολοκύθα γλυκιά (λύρα) τριμμένη σε χοντρό τρίφτη 1 φλ. ελαιόλαδο …
Ο Μεσσαρήτικος Τζουλαμάς είναι η παραδοσιακή συνταγή της περιοχής και έχει τις ρίζες του εκατοντάδες χρόνια πίσω. Ο Τζουλαμάς αποτελείται …