Σούπα με πράσα μήλο και τσένταρ
Άσχετα με τα παιχνίδια του καιρού μια σούπα πάντα είναι ευπρόσδεκτη στο τραπέζι μας, είτε ως πρώτο πιάτο, είτε για …
Άσχετα με τα παιχνίδια του καιρού μια σούπα πάντα είναι ευπρόσδεκτη στο τραπέζι μας, είτε ως πρώτο πιάτο, είτε για …
ΥΛΙΚΑ : 8 αυγά 1/2 λίτρο γάλα 1 συσκευασία λουκανικάκια κοκτέιλ κομμένα σε ροδέλες 2 πατάτες μεγάλες τηγανισμένες 300 γρ. …
Au Gratin ή απλά Ογκρατέν…Μία γαλλική τεχνική που αναφέρεται σε φαγητά φούρνου με χρυσή κρούστα τυριών ή γαλέτας (τριμμένη φρυγανιά). …
Οι λέξεις hash brown ή hashed browns χρησιμοποιούνται στη γλώσσα της μαγειρικής για να υποδηλώσουν έναν απλό τρόπο παρασκευής σύμφωνα …
Υλικά συνταγής 1 1/2 κιλό πατάτες καθαρισμένες 2 3/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 3/4 φλ. τσαγιού γάλα …
Οι πατάτες έγιναν τόσο νόστιμες, τυρένιες και κρεμώδεις, που δεν μπορούσαμε να μην τις μοιραστούμε και μαζί σας. Άλλωστε, είναι …
Yλικά 1 κιλό πατάτες μεσαίου μεγέθους 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια μικρά 1 κουταλιά …
Υλικά συνταγής 600 γρ. γραβιέρα ή κασέρι ή τσένταρ ή άλλα κίτρινα τυριά που λιώνουν 1 κιλό πατάτες …