ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΘΡΟΥΜΠΙ
Ό,τι και να πούμε, μια περιποιημένη μακαρονάδα είναι άλλο πράγμα! Ευτυχώς που τα ζυμαρικά είναι τόσο ευέλικτο υλικό, που μπορούν …
Ό,τι και να πούμε, μια περιποιημένη μακαρονάδα είναι άλλο πράγμα! Ευτυχώς που τα ζυμαρικά είναι τόσο ευέλικτο υλικό, που μπορούν …
Μαγειρεμένο σε κόκκινο κρασί, σε πολύ κόκκινο κρασί, είναι πράγματι αυτό που λέει το όνομά του: Ένα χταπόδι “μεθυσμένο” ή, …
Εμείς σήμερα φτιάξαμε ένα πιάτο αρκετά πρωτότυπο, με πρώτη ύλη το μοσχαρίσιο συκώτι, μπόλικα μπαχαρικά και γιαούρτι! Η γεύση του …
Συνδυάζει τη νοστιμιά ενός καλομαγειρεμένου πρώτου πιάτου, ενός ζυμαρικού σε μία υπέροχη σάλτσα ντομάτας (που δεν είναι μόνο ντομάτα αλλά …
Η τραγανή πέτσα και η γλυκιά γέμιση με αρώματα βοτάνων κάνουν την πανσέτα ένα εντυπωσιακό γιορτινό πιάτο με εγγυημένα αποτελέσματα. …
Η παρακάτω συνταγή που βρήκα στις Συνταγές της παρέας είναι ιταλικής έμπνευσης, αλλά με ελληνικότατα υλικά! Ιδού!
Μια γαλοπούλα που ψήνεται χωρίς πολλά πολλά, μόνο με μια γέμιση μυρωδικών και λεμονιού που της δίνουν υπέροχο άρωμα. Δοκιμάστε …
4 ΜΙΚΡΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 5 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ …
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας έχει μια συνταγή που είχαμε καιρό να γευτούμε! Σας προτείνουμε λοιπόν να φτιάξουμε ζουμερά …
Φακές μαγειρεμένες σε πλούσια σάλτσα λαχανικών (ραγού) και σερβιρισμένες πάνω από ζυμαρικά για ένα πρωτότυπο και υπερνόστιμο ιταλικό γεύμα. 200 …
Το ραγού (ragoût από το γαλλικό ρήμα ragoûter που σημαίνει ξαναδίνω γεύση) δεν είναι τίποτα άλλο από μία πλούσια σάλτσα …
Αυτό το ρολό είναι πεντανόστιμο επειδή έχει αυτή τη γευστική κρούστα από πάνω και μέσα είναι μαλακό και τρυφερό. Ό,τι …
Αρωματικό νηστίσιμο ριζότο με μανιτάρια άγρια ή καλλιέργειας. Τα βότανα και τα πλευρώτους μας φέρνουν το άρωμα του βουνού στο …
Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από …
,6 αβγά βραστά 500 γρ. κιμά 3 κ.σ φύλλα μαϊντανού 3 φύλλα μέντας ½ κ.γ. δενδρολίβανο ½ κ.γ. ρίγανη 1 …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
1 ολόκληρο κομμάτι γαλοπούλα καπνιστή Fouantre Ifantis 1φλ. καστανή ζάχαρη 1 φλ. μέλι ½ φλ. χύμο ανανά 2 κ.γ. …
1 κιλό φιλέτο σολωμού 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μουστάρδα σπιτική 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 φύλλα …
Φορτιστής της μαγειρικής έμπνευσης και της καλλιτεχνικής, το χταπόδι είναι από τα πλάσματα που κυκλοφορούν με ανταγωνιστική συχνότητα σε πιάτα …
Αυτή είναι μία συνταγή για έναν ακόμη διαφορετικό τρόπο να φάτε τα φρέσκα φασολάκια σας, πέρα από το παραδοσιακό (και …