Το κανταΐφι της μαμάς μου
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Θεϊκό σαραγλάκι, τραγανό και σιροπιασμένο όσο πρέπει , με υπέροχο άρωμα από βούτυρο γάλακτος.
Το σαραγλί είναι ένα υπέροχο σιροπιαστό γλύκισμα που έφεραν αρχικά οι πρόσφυγες της Μ. Ασίας. Σήμερα, το απολαμβάνουμε σε όλη …
ΥΛΙΚΑ 1 συσκευασία φύλλο Βηρυτού 200 γρ. φιστίκια Αιγίνης 200 γραμ καρύδι 1+ 1/2 φλυτζάνι βούτυρο απλό ή . βούτυρο …
Ένα υπέροχο διαχρονικό γλυκό, εδώ και σε μικρά κεκάκια. Ζύμη 20 γρ μαγια νωπη η δυο φακελακια ξηρη 1/4 κουπας …
Ένα από τα ωραιότερα γλυκά του ταψιού που θα βγάλει η κουζίνα σας, άξιο να συνοδεύσει το εορταστικό τραπέζι. Υλικά …
Τα πιο γευστικα,τα πιο αρωματικα και γουστοζικα μπακλαβαδακια γεμισμενα με φυστικια Αιγινης κανελα γαρυφαλο και βουτυρο γαλακτος για τις ημερες …
Σιροπιαστό γλυκό ιδανικό για καλέσματα με πολλά άτομα και για μπουφέ. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.