Σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα Παρλιάρου
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς στη χαμηλότερη δυνατή βαθμίδα και …
Το Umm Ali (η μητέρα του Αλή) είναι μια παραδοσιακή πουτίγκα της Αιγύπτου, πολύ αγαπητή και σε άλλες Αραβικές χώρες. …
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 2 φλ. καρύδα τριμμένη ½ φλ. γάλα φρέσκο 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 ξύλo κανέλλας 1/3 …
Υλικά Συνταγής μας 450 γρ. φύλλο κανταΐφι 200 γρ. βούτυρο λιωμένο για το φύλλο 200 γρ. φιστίκι αιγίνης χοντροκομμένο (για …
Πολύ εύκολα μαφινάκια, σας έχω σήμερα.Αφράτα κεκάκια, το καλύτερο κολατσιό, για τα παιδιά μας που πηγαίνουν στο σχολείο. Για το …
250 γρ φύλλο κανταΐφι 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψίχα χοντροκομμένα 600 γρ. κρύα κρεμα γάλακτος 35% …
Λατρεία για αρώματα!!!Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι μαζί με την βανίλια και τη μαστίχα να βράσει, μόλις πάρει μια …
Θα μπορούσαμε να το αφιερώσουμε τούτο το κεκάκι και όσους είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού… κάτι που τυχαίνει να συμβαίνει για …