Το καλύτερο κανταΐφι που έχεις φάει ποτέ
Σήμερα σκέφθηκα να σε γλυκάνω, θα ετοιμάσουμε κανταΐφι. Ένα γλυκό που αγαπώ πολύ μιας και το έχω συνδιάσει με τα …
Σήμερα σκέφθηκα να σε γλυκάνω, θα ετοιμάσουμε κανταΐφι. Ένα γλυκό που αγαπώ πολύ μιας και το έχω συνδιάσει με τα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Υλικά συνταγής 500γρ. κανταΐφι 300γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 100γρ. ψιλοκομμένο φιστίκια Αιγίνης για το πασπάλισμα (προαιρετικά) Για την γέμιση 300γρ. …
Υλικά: 1 κιλό φύλλα μπακλαβά 250 γρ κανταίφι 1 φλ. τσαγιού λάδι σπορέλαιο Για το σιρόπι: 1500γρ νερό 2200γρ ζάχαρη …
Εκμέκ όμορφο, λαμπερό και πεντανόστιμο, ως είθισται να είναι τα γλυκά μας τις γιορτινές ημέρες! Εορταστικό, μιας και σήμερα είναι …
Αγαπημένο παραδοσιακό καταίφι με καρύδι,αμύγδαλο άρωμα κανέλας και γαλύφαλλου με σιρόπι και γλύκα όσο πρέπει.Ιδανικό για ολες τις περιστασεις και …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 16-18 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα …
Σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα ! Για το καταϊφι : 400 γρ. φύλλο κανταϊφι, 150 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ, 100 …
Το κανταίφι μετά τον μπακλαβά είναι τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά και παραδοσιακά δεν λείπουν ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια …
Κάθε χρόνο στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απαραιτήτως θα φτιάξω κάποιο σιροπιαστό.Πέρσι έφτιαξα κανταΐφι στο οποίο θέλοντας να …
Μία πρωτότυπη και μοναδική συνταγή για μηλόπιτα με βάση από κανταΐφι, και για επικάλυψη, υπέροχο κράμπλ αμυγδάλου. Με μήλα, αχλάδια, …
Σας έχω ξαναμιλήσει για αυτόν τον χαρισματικό, γλυκό άνθρωπο την Γκόλφω στης οποίας το γκρουπ είμαι μέλος σχεδόν 3 χρόνια …
Γρήγορο εύκολο απλό και νόστιμο το σημερινό γλυκάκι μας…. Υλικά 1/2 κιλό φύλο κανταϊφι 4 κ.σ. λάδι 2 κ.γ κανέλα …
Λαχταριστό εκμέκ κανταΐφι με συνταγή κατευθείαν από την Πόλη!…
Υλικά 1/2 κιλό φύλλο καταΐφι 2 πακέτα βούτυρο και έξτρα βούτυρο για τα φύλλα και το ταψί 1 πακέτο ζάχαρη …
Το καταΐφι όπως δεν το έχετε… ξαναφάει!
Μελωμένο κανταϊφι με αμύγδαλα και καρύδι και κρέμα βουτύρου με κακάο και λικέρ πορτοκάλι, σερβιρισμένο με σιρόπι καραμέλας.
ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κανταΐφι 300 γρ. φρέσκο βούτυρο 250 γρ. καρύδι χοντροκομμένο 1/2 κ. γλυκού γαρύφαλλο 1 κ. σούπας ζάχαρη …