Κουραμπιέδες γρήγοροι, εύκολοι, χωρίς αυγά
Πολύ νόστιμοι κουραμπιέδες με πολύ λίγα υλικά που τρώγονται και σαν μπισκοτάκια αν δεν τους βάλετε άχνη. Λίγα μυστικά ακόμα …
Πολύ νόστιμοι κουραμπιέδες με πολύ λίγα υλικά που τρώγονται και σαν μπισκοτάκια αν δεν τους βάλετε άχνη. Λίγα μυστικά ακόμα …
Πιο εύκολους και υπέροχους σπιτικούς κουραμπιέδες δεν έχετε δοκιμάσει! Μια υπέροχη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για σίγουρη επιτυχία…
500 γρ. μαλακό αλεύρι κοσκινισμένο 250 γρ. φρέσκο βούτυρο 80 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα 1 σφηνάκι …
1 κιλό βούτυρο τύπου “Κερκύρας” 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 ποτήρι κονιάκ 1 πιατάκι του …
Τη συνταγή την βρήκα στο site της Αργυρώς και αναφέρει ότι της την έχει δώσει η κυρία Χρυσούλα Παπαλέξη που …
Εξαιρετικοί κουραμπιέδες σε εμφάνιση και γεύση, που τρίβουν στο στόμα, ιδανικοί για όσους δεν αγαπούν το βούτυρο γάλακτος.Ο συνδυασμός των …
Να σνομπάρεις το μελομακάρονο ξανά και ξανά…Να δώσεις μια υπόσχεση στον εαυτό σου, την οποία δεν θα τηρήσεις ποτέ: να …
Υλικά – 350 γρ. βούτυρο αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου – 150 γρ. βούτυρο γάλακτος παγωμένο – 130 γρ. ζάχαρη άχνη …
Ένας κουραμπιές με savoir vivre. Ο κουραμπιές για μένα είναι μια ιεροτελεστία που κρατά 3 μέρες, αποβραδίς καθαρίζω το φρέσκο …
Κουραμπιέδες με εμφάνιση σαν από ζαχαροπλαστείο, που τρίβουν στο στόμα, με ελαφριά φίνα γεύση και άρωμα βουτύρου.Ο συνδιασμός των υλικών, …
Υλικά συνταγής 500γρ. βούτυρο γάλακτος 150γρ. άχνη ζάχαρη 600γρ. αλεύρι μαλακό (κοσκινισμένο) 3 βανίλιες ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο 10γρ. μπέικιν πάουντερ …
Καλή σας μέρα! Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή… ασχολήθηκα πρώτα με τον κόμη Μελομακαρόνη και την έκπληξή του…βοηθώντας στον πιο …
Τα λόγια είναι περιττά…Υλικά 250 γρ. βούτυρο φρέσκο1 πιατάκι του καφέ κοφτό άχνη ζάχαρη2 βανίλιες250 γρ. αμύγδαλα άψητα καθαρισμέναΑλεύρι (μαλακό) …
Υλικά150 γρ. ζάχαρη 700 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 κιλό φρέσκο βούτυρο 4 βανίλιες 250 γρ. ξεφλουδισμένα φουντούκια χοντροκομμένα και καβουρδισμένα …
Οι καλύτεροι παραδοσιακοί κουραμπιέδες βουτύρου, τόσο αφράτοι που λιώνουν στο στόμα!
Οι κουραμπιέδες μου είναι έτοιμοι όταν πάρουν ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα. Δεν το παρακάνω με το ψήσιμο, γιατί θα σκληρύνουν …
Αυτοί οι κουραμπιέδες με μαστίχα είναι τόσο ίδιοι και όμως τόσο διαφορετικοί από τους κλασικούς και ευθύνεται η μαστίχα!
Νόστιμοι,τραγανοί κουραμπιέδες με καρύδι, υγιεινοί, ιδανικοί και για περιόδους νηστείας.
Πολύ νόστιμοι κουραμπιέδες με πολύ λίγα υλικά που τρώγονται και σαν μπισκοτάκια αν δεν τους βάλετε άχνη.