Πανσέτα χοιρινή λουκούμι, με μελωμένες πατάτες
Χοιρινή πανσέτα πλεγμένη σε πλεξούδα, που λιώνει στον φούρνο, μαζί με πατάτες που έχουν μελώσει! Απλά απερίγραπτο!!!
Χοιρινή πανσέτα πλεγμένη σε πλεξούδα, που λιώνει στον φούρνο, μαζί με πατάτες που έχουν μελώσει! Απλά απερίγραπτο!!!
Πεντανόστιμα και εύκολα μεζεδάκια για να απολαύσετε ένα κρασί ή μία μπύρα με την παρεούλα σας.Υλικά: 6 – 7 πανσέτες χοιρινές Για …
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. Τα βουτάμε …
Υλικά συνταγής 10 πανσέτες αλάτι για τη μαρινάδα 3 κ.σ. μουστάρδα 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ …
Υλικά 200 γρ. πανσέτα χοιρινού φυτικό λάδι, για το τηγάνισμα κόλιανδρο κοπανισμένο φρέσκια ρίγανη πάπρικα αλάτι
Μια πρόταση για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι είναι η χοιρινή πανσετα στο φούρνο. Πανεύκολο στο να γίνει,δεν θα χρειαστεί να ανακατεύετε …
Νόστιμες χοιρινές πανσέτες που συνοδεύονται από πικάντικη σάλτσα με μουστάρδα και γιαούρτι!!
Από τον Γιώργο Γεράρδο Ημέρα προβολής 15/11/2013 ΥΛΙΚΑ 1 ½ κιλό χοιρινή πανσέτα, ολόκληρη ή σε φέτες 6-7 σκελ. σκόρδο …
Τη λατρεμένη Jack Daniel’s sauce εκτός απο το να τη φάτε με ένα κουταλάκι, μπορείτε να την βάλετε και σε …
Ανακατευετε όλα τα υλικα της μαριναδας και προσθετετε την πανσετα.Ανακατευετε να παει η μαριναδα παντου σε ολο το κρεας,και αφηνετε …
Καλή σας μέρα!!! Αν και Τετάρτη σήμερα και, σχετικά μακριά από το Σαββατοκύριακο, σας έχω ένα πιάτο ιδανικό για καλέσματα, …
… η απόλυτη καλοκαιρινή γεύση! ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα Για τις παντσέτες 8 χοιρινές παντσέτες με κόκκαλο 2 κ.σ. μουστάρδα …
Η μουστάρδα δένει υπέροχα με το χυμό από τα εσπεριδοειδή και δίνει ένα αποτέλεσμα καταπληκτικό! Υλικά: 6 πανσέτες Ρίγανη ξερή …
Την επόμενη Πέμπτη είναι Τσικνοπέμπτη. Και επειδή θα λείψω 2-3 μέρες από το μπλόγκιν, προτείνω από τώρα, αυτό που έφτιαξα …
Υλικά (για 2 άτομα): 700 γρ. πανσέτα χωρίς κόκκαλο άκοπη 4 πατάτες μέτριες κομμένες στην μέση 1 φλιτζάνι κρασί λευκό …
Υλικά: Για τον γύρο: Μισό κιλό πανσέτα Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Θυμάρι…
Χοιρινή πανσέτα με μέλι
Με μια λέξη:Λουκούμι! Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο.Πετάμε το σκόρδο και ψήνουμε το κρέας για 1 ώρα περίπου, μαζί με την σάλτσα.Σκέφτεστε …
Φαίνεται απλή αλλά είναι άπαιχτη! Θυμίζει γεύση friday’s, applebee’s, κάτι από αυτό που πάντα αναρωτιόμαστε πώς το κάνουν και είναι …