Τάρτα με κρέμα γαλακτομπούρεκου
Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας450 γρ. κρέμα γαλακτομπούρεκου (που περίσσεψε)βούτυρο για (το άλειμμα) 130 γρ. κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι άχνη ζάχαρη1 κ.γ. …
Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας450 γρ. κρέμα γαλακτομπούρεκου (που περίσσεψε)βούτυρο για (το άλειμμα) 130 γρ. κρέμα γάλακτος1 κουταλάκι άχνη ζάχαρη1 κ.γ. …
Υλικά για στρογγυλή φόρμα 20 εκ.: Για τη ζύμη μπριός: 250 γρ. αλεύρι 110 ml γάλα 2 αβγά 50 γρ. …
Δεν είναι τίποτε άλλο παρά δύο μπισκότα σε σχήμα καρδιάς με το κέντρο τους να λείπει, που κλείνουν μεταξύ τους …
Μια τάρτα που έγινε προκειμένου να αξιοποιηθεί το ραβέντι που δεν έγινε μαρμελάδα.Η συνταγή είναι προσαρμοσμένη από κάποια ταρτάκια που …
, γλυκιά και φρουτώδης απόλαυση!.
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΝΤΖΙΠΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΣΙΝΑΥπέροχη τάρτα με πλούσια κρέμα φραντζιπάν (με αμύγδαλα και βούτυρο) και κομπόστα βύσσινο!Τα γλυκόξινα βύσσινα …
Υλικά για 1 στρογγυλή φόρμα 26 εκ.: Για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 350 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 …
Μια τέτοια στιγμή, η έμπνευση με οδήγησε σε μια μοναδικά νόστιμη και διαφορετική εκδοχή ενός “κανταϊφογαλακτομπούρεκου”. Μια τάρτα με βάση …
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ Το καλοκαίρι, και ειδικά το φετεινό, που μας προέκυψε με πολλή ζέστη, …
Δροσερή είναι τέλεια για τα καλοκαίρια μας!ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. …
Η παστιερα ειναι το κατ’εξοχην παραδοσιακο ναπολιτανικο πασχαλινο γλυκο. Εκτος απο την Ναπολη, που θεωρειται και η πατριδα της, η …
υλικά για 8-10 άτομα Για τη ζυμη: 250 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 130 γραμμ. …
Καλοκαιρινή Ροδακινί Τάρτα νοστιμότατη!
υλικά για 6 ατομικές τάρτες 4 φύλλα κρούστας 1 φλ. βούτυρο, λιω
Εκτός από βατόμουρα μπορούµε να χρησιµοποιήσουµε και κοµπόστα φρούτων, αλλά πολύ καλά στραγγισµένη. Αλλη μια συνταγή της Αργυρώς ελαφριά και …
Τάρτα με κρέμα καραμέλας από μαύρη ζάχαρη. Είναι κλασσικό Βέλγικο γλυκό που το συναντάμε σε πολλές παραλλαγές. Η σκουρόχρωμη τάρτα …
Μια τάρτα με το χρώμα του πάθους που θα σας ξετρελάνει!
Το γλυκύτατο σταφυλάκι μας είναι στην καλύτερή του εποχή και εμείς το επιλέγουμε για γλυκές και πιο αλμυρές συνταγές. Ας …
Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω μία πίτα βγαλμένη από τα παλιά, τότε που τα πράγματα ήταν πιο απλά, πιο όμορφα, πιο …