Γιουβέτσι θαλασσινών
Υλικά συνταγής 12 γαρίδες 400γρ. καλαμάρια σε ροδέλες 400γρ. κριθαράκι 1200ml ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. πελτές ντομάτας 1 κρεμμυδι ψιλοκομμένο …
Υλικά συνταγής 12 γαρίδες 400γρ. καλαμάρια σε ροδέλες 400γρ. κριθαράκι 1200ml ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. πελτές ντομάτας 1 κρεμμυδι ψιλοκομμένο …
Ένα νοστιμότατο πιάτο που ο φούρνος αναδεικνύει τις γεύσεις του και παραδοσιακά περιέχει κρεατικό. Όμως μια δοκιμή με θαλασσινά, όπως …
Υλικά 4 λουκάνικα χωριάτικα ή της αρεσκ είας μ ας (600 γραμμάρια) 500 γραμμάρια κριθαράκι χοντρό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 …
Κάτι διαφορετικό για όποιον θέλει θαλασσινά. 1/2 κιλό μύδια καθαρισμένα και καλά πλυμένα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 σφηνάκι ούζο 3 …
Υλικά : Για τα κεφτεδάκια : 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι 1 αυγό 2-3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …
Γιουβέτσι με Γίδα, τραγί, προβατίνα ή Ζιγούρι.Yλικά 1 κιλό χοντρό (Γίδα, τραγί, προβατίνα ή Ζιγούρι) 2 ποτήρια του κρασιού ελαιόλαδο …
Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1.150γρ. μοσχάρι χωρίς κόκκαλο 1 ντοματοπελτέ 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 …
Την συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγα&ze