Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο …
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο! Τα πολυαγαπημένα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και είναι κατάλληλα για χειμώνα και καλοκαίρι για το οικογενειακό …
Ποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτό το υπέροχο μαμαδίστικο φαγάκι??Το απόλυτο χουχουλιάρικο, χειμωνιάτικο comfort food, αν κι εγώ το μαγειρεύω χειμώνα-καλοκαίρι, …
Υπέροχο φαγητό της μαμάς με οδηγίες για την ωραιότερη σάλτσα με παραλλαγές.
ΥΛΙΚΑ -500γρ κιμα μοσχαρισιο -500γρ κιμα χοιρινο -2-1/2 φλυτζ.του καφε ρυζι γλασε -1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο -4-5 φυλαρακια δυοσμο ψιλοκομμενο …
Χειμωνιάτικο,ζεστό φαγάκι,βελουδένιο στη γεύση…. Για μέρες παγωμένες,με βοριά,είτε ηλιόλουστες,είτε χιονισμένες… Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να θυμούνται, μα, και να …
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 φλιτζ. ρύζι 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 2 αυγά 1-2 λεμόνια μαϊντανός άνηθος αλατι πιπέρι ελαιόλαδο …
Υλικά Μερίδες: 4-6 Χρόνος προετοιμασίας: 30′ Χρόνος ψησίματος: 30′ 1/2 κιλό κιμά 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1/4 κούπας ρύζι Καρολίνα …
Υλικά συνταγής για τα γιουβαρλάκια 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι χοιρινό) 8 κ.σ. ρύζι γλασέ 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι …
Τα Γιουβαρλάκια Αυγολέμονο είναι μία από τις πιο αγαπημένες σούπες μικρών και μεγάλων, βελούδινη, γευστική, θρεπτικότατη και ορεκτική!Ένα αγαπημένο, ζεστό …
Ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα ειναι τα γιουβαρλακια..οχι τα ασπρα αλλα τα κοκκινα Με τις βροχες και με το …
Γιουβαρλάκια, από το τούρκικο yuvarlak που σημαίνει σφαιρικός. Ακόμη μια τούρκικη λέξη για ένα φαγητό συνηθισμένο και αγαπημένο στη χώρα …