Κιμαδόπιτα σε στεφάνι
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον …
Εδώ και μερικά χρόνια έχω καθιερώσει κάθε πρωτομαγιά να φτιάχνω ένα εορταστικό φαγητό με μορφή στεφανιού. Αν ακολουθήσετε αυτόν τον …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 6 μεγάλα χωριάτικα φύλλα για πίτα (σπιτικά ή του εμπορίου) 2 αβγά 5 κ. σούπας …
Αυτή είναι μία διαφορετική εκδοχή της πρασο-κιμαδόπιτας από την παραδοσιακή της Θεσσαλίας που είδαμε μαζί λίγο διάστημα πριν.Σε αυτήν η παρουσία …
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 500 γραμ κιμάς μοσχαρίσιος 1/4 κούπας ελαιόλαδο + έξτρα για το άλειμμα των φύλλων 2 μεγάλα …
Πίτα πλεξούδα με μοσχαρίσιο κιμά και πιπεριές Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 350 ml. …
Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 250 ml. Νερό χλιαρό 1 κ. γλ. Ζάχαρη 2 …
Πιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο …