Μπισκότα διπλογεμιστά με κρέμα γκανάζ!
Υλικά για τα μπισκότα 300 γρ αλεύρι γ.ο.χ 140 γρ άγλυκο κακάο 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού …
Υλικά για τα μπισκότα 300 γρ αλεύρι γ.ο.χ 140 γρ άγλυκο κακάο 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι του γλυκού …
Είναι πολλοί αυτοί που συνηθίζουν στις γιορτές να φτιάχνουν κάποιον κορμό!Ο κορμός δίνει μια γιορτινή αίσθηση σε όποιο τραπέζι μας …
Για 6-7 μπολάκια Υλικά: 1 λίτρο γάλα φρέσκο 125γρ κουβερτούρα 3 κ.σ. κακάο 6 κ.σ. καστανή ζάχαρη 6 κ.σ. κορν …
Υλικά: Παντεσπάνι 5 αβγά 125 γρ.ζάχαρη 125 γρ.αλεύρι 2 κ.γ μπέκιν πάουντερ 1 βανίλια 30 γρ.κακάο Σιρόπι 1 κούπα ζάχαρη …
Ένα απολαυστικό γλυκό. Brownie με διπλή κρέμα, πρώτη κρέμα από μους σοκολάτας, δεύτερη κρέμα βανίλιας, και τέλος με επικάλυψη λευκής …
Υλικά 300 γρ. φρέσκο γάλα 300 γρ. δυνατός γαλλικός καφές 30 γρ. κακάο σκόνη 30 γρ. κορν φλάουρ 8 κουταλιές …
Υλικά: Για το σοκολατένιο παντεσπάνι κέικ 1 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλ. τσαγιού κακάο 1 …
Ένα πολύ εμφανίσιμο ρολό με στολισμένο παντεσπάνι, γεμιστό με κρέμα τιραμισού…
Είναι ένα σοκολατένιο γλύκό εύκολο για τους λάτρεις της σοκολάτας!! Υλικά 300 γρ μπισκότα της αρεσκείας σας 100 γρ βούτυρο …
Ασπραδια, ασπραδια, εχω γεμισει την καταψυξη με ασπραδια αυγων! Η ευκολη λυση ειναι να φτιαξω μαρεγγα! Την πρωτη φορα που …
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ? ΕΥΚΟΛΟ!!!!! …