Η μαγειρίτσα του Ηλία Μαμαλάκη
Η μαγειρίτσα είναι η παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση και είναι το πρώτο …
Η μαγειρίτσα είναι η παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση και είναι το πρώτο …
Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια 1 – 2 εντεριές αρνίσιες, καθαρισμένες 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο …
Υλικά για 8-10 άτομα) 3 αρνίσιες συκωταριές (ανάλογα το μέγεθός τους) ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα …
Υλικά συνταγής για τη σούπα 1 κιλό συκωτάκια κότας 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι …
Μια υπέροχη μαγειρίτσα χωρίς συκώτια κι αντεράκια. Τα αντικαθιστούμε με μανιτάρια. Το άρωμά της τέλειο!!!
Μαγειρίτσα παραδοσιακή της γιαγιάς, που τώρα βέβαια την μαγειρεύει η μαμά, αφού εκείνη δεν είναι πια μαζί μας. Είναι πεντανόστιμη …
1 μικρή συκωταριά και τα εντεράκια από κατσικάκι ή αρνάκι γάλακτος 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό, πολτοποιημένο …
Υλικά 1 συκωταριά (αρνίσια) έντερα αρνίσια 1 φλιτζάνι λάδι 2 μαρούλια ψιλοκομμένα 10 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο …
Υλικά (για 6 – 8 άτομα): 2-3 συκωτάκια αρνίσια ή κατσικίσια ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές του γλυκού …
Υλικά για 6-8 άτομα 1 ολόκληρη αρνίσια συκωταριά γύρω 1,2 κιλά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 300 γραμ …