Μοσχαράκι νουά κοκκινιστό στη χύτρα με ρύζι Basmati!
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας, που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το καρύδι. Το μαγείρεψε ο Άκης, το δοκιμάσαμε κι εμείς! Υλικά 1/2 …
Ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά και όχι μόνο φαγητά, που αξίζει να το φτιάξουμε σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα …
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
400 γραμ. μοσχάρι από σπάλα ή ποντίκι 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδο …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο …
Για τους λάτρεις των κοκκινιστών, μία συνταγή με μοσχαράκι που η γεύση της ισορροπεί ευχάριστα ανάμεσα στο γλυκό και το …
…σήμερα παρουσιάζουμε μια εκδοχή του με 2-3 υλικά που του δίνουν ξεχωριστή γεύση! Συνοδεύεται (φυσικά) με μακαρόνια, αλλά και πουρέ …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38” 02/01/2013 ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ BACON
Το καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για …
Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μπουκιές 2 ντομάτες τριμμένες 1 πυραμίδα πελτές ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο …