Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Υπέροχες κροκέτες μπακαλιάρου σε χρυσαφένια, τραγανή κρούστα, ιδανικός για την 25η Μαρτίου και όχι μόνο!
Μήπως ότι αναζητάς συνταγή για να φτιάξεις διαφορετικά τον παστό μπακαλιάρο αυτή την 25η Μαρτίου? Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! …
Υλικά: 1.200-1.500 γρ. μπακαλιάρο, παστό 1 ποτήρι του νερού μπίρα 1 ποτήρι του νερού + 2 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει …
υλικά για 30-35 κροκέτες 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 1 ποτήρι αλεύρι 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 ποτήρι μπύρα 5-6 κουταλιές …
½ κιλό μπακαλιάρο κατεψυγμένο Trata on ice 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο μεγάλο 1-2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. μαϊντανό ½ …
Φανταστικές μπακαλιαροκροκέτες, πεντανόστιµες και τραγανές.Ο συνδυασμός µε τη σκορδαλιά είναι απλά τέλειος! Μαγειρέψτε το την 25η Μαρτίου και όλοι σίγουρα …
Οι μπακαλιαροκροκέτες, είναι ένας νόστιμος και τραγανός μεζές, με πολύ ωραία κρούστα, που αρέσει πολύ σ᾿ όλα τα παιδιά, μικρά …
Υλικά : 500 γρ. μπακαλιάρο κατεψυγμένο 250 ml μπύρα σε θερμοκρασία δωματίου 130 γρ. αλεύρι 1/2 φακελάκι μαγιά ξερή 1/2 …
Υλικά Για τις κροκέτες (περίπου 20 μικρές κροκέτες) : 350γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο 1 μικρή πατάτα (περίπου 100γρ.) τριμμένη στο …
Ο παστός βακαλάος είναι ένα αγαπημένο υλικό της Ελληνικής κουζίνας και μαγειρεύεται με πολλούς τρόπους. Σερβίρεται ως κύριο πιάτο, τηγανητός …