Τάρτα με γλυκοπατάτα
Μέχρι πριν λίγα χρόνια την αντιπαθούσα. Κάποτε προέκυψε να μου την προσφέρουν θαυμαστά ψημένη στον φούρνο και από τότε έγινε …
Μέχρι πριν λίγα χρόνια την αντιπαθούσα. Κάποτε προέκυψε να μου την προσφέρουν θαυμαστά ψημένη στον φούρνο και από τότε έγινε …
Αυτή τη φορά θέλησα να φτιάξω μια με αγκινάρες, ναι ξέρω δεν είναι ακόμη η καταλληλότερη εποχή για αγκινάρες, αλλά …
Υλικά για στρογγυλό ταψί ή φόρμα 26 εκ.: Για τη βάση: 125 γρ. τυρί κρέμα ή ανθότυρο ή φρέσκια …
Το σημερινό γλυκό στην ουσία είναι μια σύγχρονη μορφή γαλατόπιτας με άρωμα πορτοκαλιού αλλά κατέληξε στη μορφή που βλέπετε λόγω …
Υλικά: 1,5 ποτήρι του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 ποτήρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 ποτήρι γάλα …
Ζαμπόν και γκούντα τρίφτηκαν στον τρίφτη από τη χοντρή πλευρά, φέτα θρυμματίστηκε, δυό ντομάτες κόπηκαν σε κύβους, το αλεύρι με …
Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ Βούτυρο 150 γρ Αλάτι μια πρέζα Νερό όσο χρειαστεί Για …
Τα λαχανάκια Βρυξελλών μου θυμίζουν πολύ τα νιάτα μου, όταν νιόπαντροι, τότε που πηγαίναμε ΣΜ με τον καλό μου, ήθελε …
Για ένα γρήγορο γεύμα (που προσωπικά είχα μεγάλη ανάγκη την εβδομάδα που μας πέρασε), η τάρτα ομελέτα είναι ίσως μια …
Ένα φύλλο σφολιάτας που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει κάτι και αρκετό κουνουπίδι, ήταν η αφορμή γι αυτή την πεντανόστιμη (κατά …