ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Για το κέικ: 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 3 κούπες αλεύρι 250γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.σ. μπέικιν …
Σας αρέσουν τα κωκ στις βιτρίνες ζαχαροπλαστείων ; Αν ναι, τι θα λέγατε για ένα μεγαλύτερο ώστε να το απολαύσετε …
Για το παντεσπάνι 5 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου 1 κουπα του καφε ζαχαρη 1 κουπα του καφε αλευρι για ολες …
Τούρτα με υπέροχο άρωμα λεμονιού!
Αυτή η συνταγή είναι μια υπέροχη και πάνω από όλα νηστίσιμη τούρτα! Τη συνταγή την πήρα από την φίλη μου …
Υλικά Μείνμα για μπισκότο; 4 ασπράδια, 150 γρ, ζάχαρη, 6 κρόκοι αυγού 1 φακ. βανίλια, ξύσμα από 1 λεμόνι, 75 …
Χρόνος προετοιμασίας : 3:0 h Χρόνος μαγειρέματος 30m Υλικά 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 μπέικιν …
Φέτος επέλεξα να κάνω την κλασσική και αγαπημένη Τούρτα Πραλίνα {δεν ξέρω γιατί λέγετε έτσι, έτσι το έχει σημειωμένο η …
Τα κύματα του Δούναβη είναι ένα υπέροχο αφράτο κέικ-τούρτα που θα αγαπήσετε οι περισσότεροι.
Υλικά: Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 ασπράδια …
Υλικά για τις κρέπες 3/4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 φλ. ζάχαρη 1/2 κ. γλ. αλάτι 3 αβγά 1 1/4 φλ. …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 …
Πολύ εμφανίσιμη και ιδιαίτερη τούρτα.
Γιορταζουμε σημερα τα γενεθλια του μπλογκ και τα δικα μου μαζι.. και σας κερναω μια αφρατη δροσερη τουρτα διπλης απολαυσης. …