ΤΟΥΡΤΑ ΙΤΆΛΙΑ // TORTA ITALIA
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Η συνταγή μου είναι πρωτότυπη, με την έννοια ότι δεν έχει αναπαραχθεί από κάποια άλλη πηγή. Την δημιούργησα χρησιμοποιώντας βασικές …
Σας αρέσουν τα κωκ στις βιτρίνες ζαχαροπλαστείων ; Αν ναι, τι θα λέγατε για ένα μεγαλύτερο ώστε να το απολαύσετε …
Για το παντεσπάνι 5 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου 1 κουπα του καφε ζαχαρη 1 κουπα του καφε αλευρι για ολες …
Υλικά: Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 ασπράδια …
Υλικά για τις κρέπες 3/4 φλ. αλεύρι γ.ο.χ. 1/2 φλ. ζάχαρη 1/2 κ. γλ. αλάτι 3 αβγά 1 1/4 φλ. …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 225 γρ. μαργαρίνη 220 γρ. ζάχαρη 425 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 …
Πολύ εμφανίσιμη και ιδιαίτερη τούρτα.