Τσουρέκια με άρωμα πορτοκάλι και μαστίχα
Εύκολα,νόστιμα ,αρωματικά!
Εύκολα,νόστιμα ,αρωματικά!
Τώρα το πασχα οτι πρεπει να αξιοποιήσουμε το τσουρέκια που περισσεύει…
Εύκολα κορδονάτα τσουρέκια με προζύμι μαγιάς! Όταν πριν αρκετά χρόνια δημοσίευσα τη συνταγή μου για τα τσουρέκια με φυσικό προζύμι …
Το τζέλτεν το είχαμε δοκιμάσει πριν 2 χρόνια, στην τιρολέζικη παραλλαγή του (συνταγή εδώ) και μας είχε αρέσει πολύ. Σήμερα …
Πεντανόστιμα τσουρέκια με προζύμι, από τη Μαρία Παπασπύρου Γρηγοριάδη
ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ: 240 gr. ζάχαρη 160 gr. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 200 gr. γάλα 70 gr. μαγιά 1 πρέζα αλάτι …
Ζύμη υλικά 2 ποτήρια νερού ζεστό γάλα, 1 ποτήρι νερού σπορέλαιοη ελαφρύ ελαιόλαδο 2 αυγά εκ των οποίων κρατάμε τον …
Εύκολα τσουρέκια με έντονη γεύση πορτοκαλιού.
‘Οταν ήμουνα μικρή, το αγαπημένο μου γλυκό που ήθελα να μου φτιάχνει η μάνα μου στη γιορτή μου, ήταν εκμέκ. …
Εντάξει, το μπολ είναι οικογενειακό μέγεθος, αλλά αν θες να κρατηθείς, μοίρασε το και σε ατομικά! Έχεις έτοιμο τσουρέκι ή …
Φτιάξαμε και ξαναφτιάξαμε τα τσουρεκάκια μας το Πάσχα!Τα απολαύσαμε με το καφεδάκι ή το γάλα μας, τα κεράσαμε, τα χαρίσαμε …
Μέσα σε 20′ έχετε ένα πολύ εύκολο γλυκό. Χρησιμοποιήστε το παλιό τσουρέκι σας, και με απλά υλικά και λίγα, απλά …
Καλή Χρονιά!!!!Επιστρέφοντας θα αρχίσω ένα αφιέρωμα σε μερικά φαγητά και γλυκά που φάγαμε τις γιορτινές μέρες φτιαγμένα από τη μεγάλη …
Απίστευτα τσουρέκια μαλακά και αφράτα…
Όσο και να ψάχνεις, φλουρί δεν θα βρεις. Παρόλο που αυτό το τσουρέκι το έφτιαξα για την πρωτοχρονιά, είναι άνευ …
Ιδιαίτερα γευστικά και αφράτα πασχαλινά τσουρέκια, πολύ νόστιμα και μυρωδάτα!!
Τσουρέκι πανεύκολο, πανγρήγορο (δεν υπάρχει τέτοια λέξη!), πεντανόστιμο και αφράτο!!!
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά …
Υλικά Αλεύρι – 2 κιλά για τσουρέκι Μαγιά νωπή – 200 γρ Νερό – 1 φλυτζάνι του τσαγιού χλιαρό Ζάχαρη …
Braid κέικ με κρέμα και σοκολάτα, μαλακή και αφράτη ζύμη τσουρεκιού με μια μαλακή και κρεμώδη γέμιση, μόνο το έχω …