Χοιρινό με δαμάσκηνα
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Υλικά 1.500 γραμ κρέας χοιρινό από σπάλα ή μπούτι 2 πορτοκάλια (το χυμό τους και το ξύσμα) 1 ποτήρι κρασιού …
Ενα πραγματικα υπεροχο,πεντανοστιμο σκετο λουκουμακι φαγητο. Απολαυστε το!!!
Το χοιρινό το απαιτούν οι γιορτές και ειδικά η Πρωτοχρονιά. Το κότσι είναι ένα μέρος του χοιρινού που αν φτιαχτεί …
υλικά (για 6 άτομα) 1 χοιρινό ρολό γεμιστό 2kg 750ml κόκκινο ξηρό κρασί 1 πορτοκάλι 1/2 μήλο τριμμένο με την …
ΥΛΙΚΑ1,5 περίπου κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες καρφάκια γαρύφαλλο μισό κουταλάκι μπαχάρι τριμμένο 1 – 2 ξερά κρεμμύδια σε …
Η πίτα αυτή είναι παραδοσιακό πιάτο στις γαλλόφωνες περιοχές του Καναδά. Θεωρείται γιορτινό πιάτο αλλά μπορείτε να το φτιάξετε είτε …
Υλικά Χοιρινό σπάλα 1 1/2 κιλό Μελιτζάνες 7 τεμ Πιπεριές πράσινες κέρατο 7 τεμ Πατάτες 4 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 …
1½ κιλό χοιρινό καρέ 1 σκ. σκόρδο 800 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες 1/2 φλ. κόκκινο κρασί 3-4 κόκκους μπαχάρι 1 δαφνόφυλλο …
θα χρειαστούμε (για 3-4 μερίδες) 1 κιλό χοιρινό κρέας με κόκαλο σε μερίδες 1 1/2 κιλό λάχανο 1/2 φλυτζ τσ. …
800 γρ. χοιρινή σπάλα ¼ φλ. ελαιόλαδο Άλτις 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελ. σκόρδο 1 κ.γ. κόκκους μουστάρδας 1 κ.γ. …
Ο κλασσικός κρασομεζές ανεβάζει τη θερμοκρασία στην καρδιά του χειμώνα. Πιο χορταστικός με την προσθήκη της πιτούλας και το γιαουρτάκι …
Υλικά συνταγής ½ κιλό μοσχάρι (νουά) κομμένο σε κύβους ½ κιλό χοιρινό (από λαιμό) κομμένο σε κύβους 1 φλιτζ. ελαιόλαδο …
Αυτή εδώ είναι η συνταγή για το κλασσικό χοιρινό λεμονάτο στην κατσαρόλα με τον τρόπο της μάνας μου και με …
Μοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι!Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια …
Αγαπημένο φαγητό της ελληνικής οικογένειας!
Σιγομαγειρεμένες μπουκίτσες χοιρινού στην μπύρα που λιώνουν στο στόμα! Είναι ένα φαγητάκι που σερβίρεται και κρύο με το χοιρινό να …