BLANCMANGE (ΜΠΛΑΝ ΜΑΝΖΕ)
Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
Ένα γλυκό ψυγείου που θυμίζει άλλα παρόμοια… αλλά δε μοιάζει με κανένα σε γεύση. Τρώγεται πολύ πολύ παγωμένο….
Υλικά 400 γρ κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 400 γρ σοκολάτα κουβερτούρα 100 γρ μέλι 100 γρ βούτυρο τύπου κερκύρας λιωμένο …
Ένα δροσερό, καλοκαιρινό γλυκό, ιδανικό για όσους αγαπάνε τα αμύγδαλα. Πρόκειται για ένα πολύ νόστιμο γλυκό, εύκολο στην παρασκευή του, …
250 γρ. μαργαρίνη 200 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη 4 μεγάλα αβγά 350 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ. υγρή βανίλια ή κάψουλα βανίλιας …
250 γρ. κουβερτούρα 200 γρ. μπισκότα (μιράντα, cookies, digestive) 250 gr. ρικότα 70 γρ. αμύγδαλα ανάλατα ελαφρώς ψημένα 1 κοφτή …
Μια νόστιμη τούρτα σε σχήμα σαρλότ για όσους λατρεύουν το αμύγδαλο. Υλικά Για τα αμυγδαλωτά 500 γρ. αμύγδαλα λευκά 300 γρ. …