Coquille de Noël (Το Κοχύλι των Χριστουγέννων)
Γλυκά ψωμιά Διεθνής κουζίνα Είναι μια γαλλική παραδοσιακή συνταγή της Βόρειας Γαλλίας και του Βελγίου για ένα χριστουγεννιάτικο ψωμάκι-τσουρεκάκι τύπου …
Γλυκά ψωμιά Διεθνής κουζίνα Είναι μια γαλλική παραδοσιακή συνταγή της Βόρειας Γαλλίας και του Βελγίου για ένα χριστουγεννιάτικο ψωμάκι-τσουρεκάκι τύπου …
Για δωράκι ή για να στολίσετε το τραπέζι σας!
Δεύτερη συνταγή για τσουρέκια πολύ επιτυχημένη Αφράτα με ίνες, κρατάνε την υγρασία τους για μέρες και δεν τρίβονται. Θα τα …
Αναζητάτε τον τρόπο πώς να φτιάξετε τσουρέκια σαν του φούρνου;; Σας τον βρήκα…είναι ακόμα καλύτερα!! Τα πιό αφράτα τσουρέκια που …
Ένα εύκολο, αφράτο και φουσκωτό τσουρέκι για το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο. Υλικά : (για ένα μεγάλο τσουρέκι) 500 …
Υλικά 1 ποτήρι γιαούρτι στραγγιστό 1 ποτήρι βούτυρο 2 ποτήρια άχνη ζάχαρη 3 αυγά 2 κουταλάκια γλυκού σόδα Χυμό από …
Το Πάσχα πέρασε αλλά τα πασχαλινά τσουρέκια περίσσσεψαν και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε. Ελάτε, λοιπόν, να φτιάξουμε ένα …
Σήμερα, λοιπόν, είπα να σας δώσω τη μία από τις δύο συνταγές για τα τσουρέκια που έφτιαξα. Η συγκεκριμένη είναι …
Το παραδοσιακό τσουρέκι του Ελληνικού Πάσχα.Απλή διαδικασία, εύκολος τρόπος και κλασικά τα υλικά και τα αρωματικά που χρησιμοποιούνται, ώστε να …
Υλικά 1300γρ αλέυρι σκληρό για τσουρέκι 140γρ βούτυρο αγελαδινό 200γρ γάλα 200γρ νερό χλιαρό 85γρ φρέσκια μαγιά…