Κρέας κατσαρόλας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας
foodaholics.gr
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
600 γρ. μοσχάρι άπαχο (από μπούτι) 30 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 2 σκελ. σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 1 …