ΓΚΟΎΛΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ
Σημερα θα απολαύσουμε ένα πεντανόστιμο, χορταστικό πιάτο από τα βόρεια της Ιταλίας, το περίφημο γκούλας! Το γκούλας είναι μία παλιά …
Σημερα θα απολαύσουμε ένα πεντανόστιμο, χορταστικό πιάτο από τα βόρεια της Ιταλίας, το περίφημο γκούλας! Το γκούλας είναι μία παλιά …
Υλικά συνταγής 1 λουκάνικο χωριάτικο 1 μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.γ. …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Για τα μοσχαράκι: • 1 kg μοσχαράκι γάλακτος • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο • 4 φύλλα δάφνης • 1 ποτήρι λευκό …
Υλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης …
Η συνταγή που σας προτείνω σήμερα είναι πεντανόστιμη και αποτελεί μια μάλλον ασυνήθιστη πρόταση, πάντα με τα δικά μας δεδομένα. …
Τόσο εύκολο και νόστιμο το συκώτι μας με αυτόν τον τρόπο!
Μεγάλοι κεφτέδες με πλιγούρι και τριμμένο καρύδι, γεμισμένοι με γραβιέρα, στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια μανιτάρια και σπιτική σάλτσα στη γάστρα.
Η πληρης ονομασια αυτου του εξαιρετικου πιατου, ειναι Patlıcanlı İslim Kebab, και οπως καταλαβατε, προερχεται απο την Τουρκικη κουζινα. Προκειται …