Το κοκορέτσι της Πόλης, έτσι κι αλλιώς!
Ναι! Στην Τουρκία έχουν ένα έδεσμα που λένε κοκορέτσι (kokoreç) και έχει μόνο εντεράκια, τυλιγμένα γύρω από λίπος και ψημένα …
Ναι! Στην Τουρκία έχουν ένα έδεσμα που λένε κοκορέτσι (kokoreç) και έχει μόνο εντεράκια, τυλιγμένα γύρω από λίπος και ψημένα …
2 ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΛΑΙΜΟΥ 1 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK SOFT ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ 1 Κ.Σ. ΤΖΙΝΤΖΕΡ …
2 κιλά χοιρινή πανσέτα 2 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. δενδρολίβανο 125 γρ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο …
700 -800 γρ. περίπου κόντρα σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια χωρίς κόκαλο άνθος αλατιού πιπέρι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κλαδί φρέσκο δεντρολίβανο 2-3 …
Δεν ξέρω να σας πω ακριβώς, ποιό είναι το μυστικό για την τόση νοστιμιά! Ίσως το εξαιρετικό (και οικονομικό) κομμάτι …
1 ( 2-1/2 κιλά ) χοιρινό καρέ ολόκληρο 5 κ.σ. ελαιόλαδο αλατοπίπερο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.γ. ρίγανη αποξηραμένη 2 …
,800 γρ. μοσχάρι κιλότο 1 κρεμμύδι 2 σκελ. σκόρδο 100 γρ. μουστάρδα Maille με ολόκληρους σπόρους σιναπιού Θυμάρι φρέσκο Δενδρολίβανο …
Υλικά ψαρονέφρια 4 μεγάλες φέτες ζαμπόν 1 μπάλα μοτσαρέλα 12 ντοματίνια κομμένα στη μέση 1 ματσάκι τρυφερή ρόκα 3 κ. …
Από τον Chef Fredy Demetia ΥΛΙΚΑ 1 κ. κόντρα μοσχαρίσια 2 ματσ. ρόκα Φλύδες παρμεζάνας Κρέμα μπαλσάμικο …
Από τον chef Γιώργο Ηλιού Ημερομηνία Προβολής: 07/12/2011…